De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

Wat is ikwileenMening.be?

Welkom op ikwileenMening.be! Deze site is gemaakt voor en door jullie. ikwileenMening.be is een onafhankelijke Meningensite, waar ieder product en Mening welkom is!
De plaats om ervaringen te delen met andere consumenten, meningen te vragen aan andere consumenten of problemen samen op te lossen.

Waarvoor kan ik ikwileenMening.be gebruiken?

Op deze website kunt u onder andere:

  • Meningen vragen
  • Meningen geven
  • Reacties geven
  • Meningen lezen
  • Ervaringen lezen
  • Meningen beoordelen
  • Eigenschappen van producten of diensten beoordelen
  • Beoordelingen raadplegen
  • ...

Waarom registreren?

Registreren op ikwileenMening.be is gratis, eenvoudig en snel. Als u registreert, kan u gemakkelijk uw Meningen en reacties volgen, ook via email. Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een melding hoeveel nieuwe reacties er zijn op uw Meningen. En nog zoveel meer extra voordelen!

Hoe begin ik eraan?

Via de knop 'maak een Mening'(rechtsonderaan) komt u op een pagina waar u uw Mening kan catalogeren. Vindt u de juiste indeling niet, dan kan u altijd een nieuwe aanmaken of 'ALGEMEEN' selecteren. U geeft uw Mening een duidelijke titel, die voldoende lang is. De beschrijving moet voldoen aan de algemene voorwaarden. Mocht deze niet voldoen, dan wordt u op de hoogte gesteld en kan uw Mening alsnog van de site verwijderd worden. U wordt hiervan sowieso op de hoogte gebracht via e-mail. Als het de eerste keer is dat een Mening over een dienst of product wordt gemaakt, is het mogelijk een foto toe te voegen. Let wel, voeg geen foto's toe waarop een copyright heerst. Later kan nog altijd een foto worden toegevoegd of aangepast als u de eigenaar bent van de foto. Dit kan simpelweg door de Mening terug op te vragen.
Tip : ga naar een Mening in dezelfde categorie en klik rechtsonder op 'Maak een Mening'. Zo staan de velden groep, merknaam en/of type reeds ingevuld!

Hoe kan ik een produkt of dienst beoordelen

Bezoek een Mening over het product. Bovenaan ziet u de eigenschappen waarop u kan beoordelen.

Wat betekent een blauwe rand rond een Mening?

Wanneer u een blauwe rand rond een Mening ziet betekent dat dat u de Mening volgt. Van zodra een reactie komt op de Mening wordt u verwittigd via email. Om de Mening niet meer te volgen, klikt u op de Mening. En ziet u bovenaan de mogelijkheid om de Mening al dan niet meer te volgen.

Wat betekent een groene rand rond een Mening

Wanneer u een groene rand rond een Mening ziet betekent dat dat u de Mening volgt op basis van het onderwerp. Van zodra een reactie komt op de Mening van hetzelfde onderwerp wordt u verwittigd via email. Om de Meningen van een bepaald onderwerp niet meer te volgen, klikt u op een Mening die eenzelfde onderwerp heeft. Dan ziet u bovenaan de mogelijkheid om de Mening al dan niet meer te volgen.

Hoe rapporteer ik een reactie als spam ?

Rechtsonder is er telkens per reactie een knop 'ongewenste reactie', die u kunt gebruiken. Door erop te klikken wordt het ikwileenMening-team verwittigd. Het team zal het nodige doen om de reactie te behandelen. Deze optie is enkel beschikbaar voor aangemelde leden.

Meningen niet meer volgen via email

Als u bent aangemeld kan u via het vinkje bovenaan elke Mening kiezen indien u de Mening blijft volgen of niet. Een overzicht van alle gevolgde Meningen vindt u in de menu bovenaan.

Meningen volgen via rss

Bovenaan de website vindt u het rss-logo. Door op het logo te klikken opent uw favoriete rss-reader en kan u zich abonneren op onze site.

Een foto plaatsen bij uw reactie

Vooreerst zet u uw foto on-line op een website, hiervoor kan bijvoorbeeld TinyPic gebruikt worden (http://tinypic.com/). De link van de foto kopiëren (rechtermuisknop locatie beeld kopiëren) en plakken in uw reactie of Mening. Dit zorgt ervoor dat uw foto zichtbaar wordt in uw reactie!

Hoe een verwijzing maken naar een reactie

U kan op een eenvoudige manier verwijzen naar een reactie of commentaar door de volgende notatie te gebruiken : #comment'nummer'. Bijvoorbeeld #comment666 zal automatisch een link leggen naar show_review.php?myreviewid=284&page=5#comment666

Hoe plaats ik een citaat in een commentaar

U kan een citaat plaatsen door de tekst te omringen door volgende markers : [Quote] [/Quote]

Opmerkingen of reacties

via deze weg kan u ons een berichtje nalaten.