De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : wat is uw mening over de MD98272

4 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!
  • MEDION LIVE X4701
    SCHERMKWALITEIT
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    BATTERIJ
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    GEBRUIKSGEMAK
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    VORMGEVING
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    PRIJS/KWALITEIT
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    aanmelden om te kunnen stemmen

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (60)
    waardeer deze mening :
    wat is uw mening over de MD98272
    david
    2013-10-28 19:40:32
    hits:54957
    Binnenkort wordt de MEDION LIFE X4701 (MD98272) verkocht bij Aldi voor de prijs van 199euro. Wat is uw mening. Kopen of niet?
  • bezoeker
    2013-11-02 14:48:20
    lijkt me een goed toestel. Eén van de betere die Aldi reeds aangeboden heeft!
  • bezoeker
    2013-11-04 08:07:07
    Lijt me een goed toestel, maar ben een beetje bang voor de kwaliteit en service. Als ik commentaar lees over hun vorige gsm die ze aanboden (p4013) dan vind ik niet zoveel positief commentaar : batterij-problemen, krap geheugen, geen JB update,... Zou dit met dit toestel ook terug zo zijn? Alhoewel deze nu met 1GB ram wordt geleverd?
  • bezoeker
    2013-11-04 09:04:26
    ik twijfel ook nog. op papier wel een vet din gvoor €200.
    ik ben een beetje bang voor irritante medion/aldi bloatware. en vind eigenlijk niet of hij wel simlock vrij is
  • bezoeker
    2013-11-04 10:20:51
    inderdaad goede opmerking! zou deze niet simlock-vrij zijn? wordt in ieder geval geleverd met ALDI TALK prepaid starterset met € 10 beltegoed en simkaart! Iemand die dit weet?
  • bezoeker
    2013-11-04 15:50:52
    interessant toestel, zeker voor die prijs. vind niet onmiddellijk een gelijkaardig toestel in dezelfde prijsklasse
  • bezoeker
    2013-11-04 17:11:47
    volgens mij wordt dit idd als bundel verkocht gsm + aldi talk. Nergens te vinden als hij simlock vrij is Downer
  • bezoeker
    2013-11-04 17:36:12
    Is wel spijtig, ik wil hem woensdag gaan halen. Kan je die niet simlock vrij laten maken?
  • bezoeker
    2013-11-04 18:31:27
    had daar nog niet bij stilgestaan maar kan je daar niet gewoon een simkaart van een andere provider inrammen?
  • bezoeker
    2013-11-04 22:44:29
    Denk ook dat je daar gewoon je proximus of anders SIM kan inproppen, sim van den aldi met reeds wat beltegoed is erbij maar men is vrij dit al dan niet te gebruiken.

    Wat ik me wel afvraag of deze medion een ZTE of een WOLFGANG zou zijn???

    IEMAND DIE DIT ZOU WETEN???
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.