De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : ervaringen met houtskeletbouw?

0 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
 • (7)
  waardeer deze mening :
  ervaringen met houtskeletbouw?
  JeanPaul
  2013-11-13 09:35:57
  hits:5955
  Wij zijn op zoek naar een bouwfirma om mee in zee te gaan. zijn nog in het beginstadium en twijfelen nog sterk. Nu was mijn vraag of iemand ervaringen heeft met houtskeletbouw? Forma's zoals Livingwood of Sobimat? alle tips en ervaringen zijn welkom
  bedankt! JP
 • bezoeker
  2014-01-11 14:07:37
  zitten heel goed qua prijs! bij het bespreken alles goed op papier laten zetten, zodat achteraf geen problemen zijn Smile
 • bezoeker
  2016-09-28 12:47:23
  In juli 2015 gestart met Livingwood. Eerst heel veel problemen gehad met hun verkoper Benny (daagde niet op, kwam te laat, kwam gewoon niet, verkeerde offerte (voor verkeerde hoogte opgemaakt), financiële compensaties werden niet herinnerd,...... Daarna gestart met bouw. Aannemers volgden elkaar zeer goed op. Samenwerking met zaakvoerder Johan verloopt stroef. Behandelt mensen alsof mensen blij mogen zijn dat Livingwood hun woning zet. Als er daarna gebreken zijn, worden deze afgewimpeld op de klant (je mag niks ondernemen, je hebt niks ondernomen,....). Ondertussen zit er 1 van de onderaannemers is slechte papieren (deuren en ramen). Op onze ramen zitten krassen en ook een deuk maar je merkt dat ze daar niet veel aan willen doen. Hun klusjesman zal het oplossen. Sorry daarvoor hebben we niet zovel betaald. Zetten deze ervaring ook op andere media!
 • bezoeker
  2016-10-27 11:29:28
  Ondertussen bijeenkomst gehad met directie Livingwood. Zijn tot overeenkomst kunnen komen en directielid heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor wat er mis gelopen is.
 • bezoeker
  2016-10-29 12:38:30
  blij te horen dat het goed gekomen is. Overwegen nu ook om verder te gaan met onze plannen Smile
 • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
  U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

  hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

  opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.