De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : iemand ervaring met Medion IP-bewakingscamer

10 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!

Resultaten

Enquete sluit af op 28 Aug 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
44%
25%
6%
19%
6%
  • (24)
    waardeer deze mening :
    iemand ervaring met Medion IP-bewakingscamer
    johan
    2014-02-06 17:05:23
    hits:94449
    iemand een medion IP-bewakingscamera? wat zijn jullie bevindingen?
    bedankt!
  • bezoeker
    2014-02-12 19:57:55
    is er al iemand die deze camera op een deftige manier heeft kunnen installeren?
  • bezoeker
    2014-02-12 23:45:52
    Ik kreeg hem gemakkelijk aan de praat maar ik kan geen goed video format vinden om hen bijvoorbeeld via ispycam te draaien/kantelen. Iemand raad?
  • bezoeker
    2014-02-13 12:28:50
    Alles goed kunnen installeren, maar weet niet hoe je een email kan instellen indien als er een bewegingsactiviteit wordt gedetecteerd?
  • bezoeker
    2014-02-13 12:34:08
    inderdaad, er is nergens een aanwijzing hoe je een bewegingsactiviteit kan laten melden.
  • bezoeker
    2014-02-13 16:39:28
    heb hem ook sinds gisteren. werkt wel goed maar vind bijgevoegde software niet zo deugdelijk. Ispy geinstalleerd en met wat zoeken heb ik de instellingen voor de PTZ dat enkel het pannen lukt met de "gembird cam781p" en ook met "level one fcs1020" lukt het ook. denk dat toestel nog te recent is voor de software van ispy.
    dus nog wat geduld uitoefenen.
    grtjs
    C.
  • bezoeker
    2014-02-13 19:47:21
    Bij mij werkt de cam enkel als hij aangesloten is op mijn router. Heb al alles geprobeerd voor draadloze verbinding maar lukt mij niet. Iemand raad hiervoor?
  • bezoeker
    2014-02-13 19:59:12
    rtsp://LOGINNAAM:WACHTWOORD@IPADRESS:POORT/ipcam_mjpeg.sdp

    Werkte bij mij in Ispy
  • bezoeker
    2014-02-13 20:18:03
    hallo,
    ik heb hem ook gekocht en vindt het een leuk ding maar krijg het niet aan de praat hij vindt de cloud niet . hoe moet ik nu te werk gaan?
    groetjes
  • bezoeker
    2014-02-13 20:51:27
    kan de camera aansluiten en zie ook beeld. alléén zit er geen software bij om de camera te bedienen.. toch een te leurstelling.. is iemand die weet welke software ik kan gebruiken.
  • bezoeker
    2014-02-13 21:53:37
    Met de bijgeleverde software kan je blijkbaar van alles instellen.Jammergenoeg weet ik niet hoe de email moet ingesteld worden. Bij de oorspronkelijk installatie heb ik wel eerst draadloos camera ipv mijn routernetwerk moeten selecteren.
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.