De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : paswoord

6 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (4)
    waardeer deze mening :
    paswoord
    livin
    2014-02-19 17:18:31
    hits:2852
    hallo, ik probeer de camera in te stellen, maar als ik naar geavanceerd, wordt de browser geopend en vraagt hij steeds een paswoord, ik zou niet weten welk paswoord ik moet ingeven.kan mij iemand helpen.
  • Herbert
    2014-02-19 18:03:25
    Paswoord staat onderaan uw webcam, is normaal 1234 met als gebruiker ADMIN !
  • Antoine
    2014-02-21 19:23:03
    Gebruikernaam 'ADMIN' met als standaardwachtwoord '1234' klopt niet! Ik heb dit al meerdere keren geprobeerd maar zonder succes Downer
  • maheur
    2014-02-21 19:49:11
    admin in kleine letters schrijven al geprobeerd ????
  • Antoine
    2014-02-21 22:55:59
    Ja ook in kleine letters geprobeerd maar hij neemt het niet aan. Ik snap er niks van Hmmm
  • Antoine
    2014-02-21 23:09:02
    ik ben er eindelijk ingeraakt,blijkbaar was het standaard wachtwoord al veranderd.
    Iemand al succes gehad hoe de camera kan worden gevonden zondat dat hij met een ethernet kabel aan de router vasthangt?
    Want eens ik die kabel losmaak kan de camera niet meer worden gevonden...
  • bezoeker
    2014-02-23 13:46:49
    je maakt zelf een paswoord aan maakt niet uit welk paswoord je gebruik
    grtjs
  • bezoeker
    2014-03-01 11:03:24
    ZOU HET KUNNEN DAT EEN iPHONE 4 DE CAMERA NIET KAN INSTALLEREN?
    Ik krijg dat ding niet geconfigureerd. (zou een Ipad daartoe in staat zijn ?)

    Voer wachtwoord in staat er in de handleiding "onderaan het plaatje" met zelfs een voorbeeldje, maar op dat fototje of plaatje staan 3 soorten wachtwoorden;
    welk van de drie moet ik gebruiken?
    Groeten
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.