De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : Wat zijn jullie ervaringen met windows 10

0 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (6)
    waardeer deze mening :
    Wat zijn jullie ervaringen met windows 10
    david
    2015-07-29 08:57:46
    hits:3260
    Wat zijn jullie ervaringen met windows 10?
    Installatie, download, gebruiksvriendelijkheid, snelheid.
    Misschien ook vermelden welk type pc je hebt
  • bezoeker
    2015-08-03 15:20:23
    ik lees veel problemen. ik wacht nog even af. Heb wel de reservering aangevraagd. Zonder reservering geen gratis update.
  • bezoeker
    2015-08-06 23:11:44
    we zijn onze eerste computer aan het installeren...ben benieuwd
  • bezoeker
    2015-08-07 11:31:19
    installatie is gedaan. Ontgoocheld. Graphische drivers werken niet, met als gevolg ook explorer Edge niet. Computer is heel traag geworden. Opstarten duurt langer.
    Hopelijk komen er vlug updates die dit alles verhelpen.
  • bezoeker
    2015-08-07 14:16:36
    bij ons nx dan miserie Downer
  • bezoeker
    2015-09-17 07:46:49
    bij mij ook veel problemen. ik raad iedereen aan zeker op voorhand te controleren als alle drivers bestaan alvorens upgrade te doen.
  • bezoeker
    2015-09-20 10:17:06
    heb een tijd geleden de update gedaan. Eerst veel problemen. Nu werkt de pc veel sneller door enkele updates.
    Explorer Edge werkt wel nog altijd niet. 'Element niet gevonden' als melding. Op de website van Windows raden me ze aan om windows update uit te voeren, maar dat kan ik namelijk niet want krijg zelfde melding. De update gebeurt blijkbaar wel op de achtergrond want soms worden updates geinstalleerd...

    Iemand een idee ?
  • bezoeker
    2015-12-18 18:17:37
    Vooral afwachten tot Win10 op punt staat. De PC is trager, internet soms veel trager met een update; waar je geen controle over hebt
    Ben terug overgeschakeld naar Windows 8.1.
    PC: HP Pavilion met AMD A10-7800.
  • bezoeker
    2016-08-03 09:43:45
    Ik heb de Windows 10 gratis update (kwam van 8.1) uitgevoerd.
    Wanneer ik een nieuwe account aanmaak (lokale account of met emailadres) dan wordt de account ook aangemaakt.
    Als ik dan naar de account ail gaan krijg ik het welgekende "Welkom" te zien voor enkele seconden. dan volgt de melding "Afmelden" en ik ben wee rop mijn selectiescherm waar ik de account kan kiezen.
    By de support telefoonlijn konden ze me enkel een technisch servicekontrakt aanbieden waarvoor ik zou moeten betalen. Dankuwel helpdesk! Absoluut onaanvaardbaar.
    Misschien weet iemand een oplossing.
  • bezoeker
    2016-08-06 12:04:22
    ik heb mijn netbook geupdated. Alle functies werken, maar is niet sneller.
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.