De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : iemand van plan de MD 99210 te kopen?

5 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!
  • MEDION GOPAL S3867
    GELUIDSKWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    BEELDKWALITEIT
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    MOGELIJKHEDEN
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    GEBRUIKSGEMAK
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    PRIJS/KWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    aanmelden om te kunnen stemmen

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (29)
    waardeer deze mening :
    iemand van plan de MD 99210 te kopen?
    frederik
    2013-05-30 07:05:33
    hits:106607
    Is er iemand van plan de MD 99210 te kopen? Wij hebben een outdoor navigatie van Medion op onze telefoon, ook met OpenstreetMap kaarten, en zijn er heel tevreden over. Hebben de navigatie-software onlangs gebruikt in Eiffel, Duitsland bij het fietsen, en alle details waren aanwezig op de kaart. Het downloaden van de kaarten was wat omslachtig. Nu zijn de kaarten blijkbaar voorgeïnstalleeerd. En heb je allerlei extra functies. Wie heeft meer ervaring hieromtrent?
  • Elias19
    2013-05-30 14:20:32
    ik ben ook van plan dit toestel te kopen. Iemand met deskundige uitleg? Ben niet zo vertrouwd met dergelijk toestel.
  • johan
    2013-06-01 14:44:25
    Iemand reeds het toestel gekocht en getest? graag zijn bevindingen. Zou overwegen ook één aan te schaffen als de commentaren goed zijn
  • bezoeker
    2013-06-03 12:44:01
    ik heb dit toestel gekocht, hij heeft veel opties.
    Maar Voor het GeoCachen vind ik hem ingewikkeld om bestanden via www.geocaching.com over te plaatsen naar het Apparaat.
    verder wil ik hem nog gaan testen al ik de tijd er voor zal hebben .
  • bezoeker
    2013-06-03 18:40:59
    Ik heb hem aangeschaft. Eerst en vooral: mijn eerste kennismaking met een fiets - en wandelgps. Verwacht dus geen expert. Zaterdag gekocht en 's zondags al gaan wandelen. Heb een wandeling samengesteld op Google Earth en via gpsies als gpx-file gedownload. Dat ging vlot. Op de wandeling wel wat gesukkeld door mijn onervarenheid maar uiteindelijk toch de hele wandeling van 10 km kunnen doen.
    Vandaag op de fiets geprobeerd op een gekend trajectje van 12 km. Ook dat viel goed mee.
    Voorlopig nog niet te klagen, maar ik kan natuurlijk niet met iets anders vergelijken.
  • dieter
    2013-06-03 20:44:36
    Wat zijn de ervaringen met de beeldkwaliteit? Is alles goed leesbaar, ook bij fel zonlicht?
  • bezoeker
    2013-06-04 13:07:01
    Al iemand ervaringen om caches en gpx routes op het toestel te zetten? dit lukt me blijkbaar niet zo goed
  • bezoeker
    2013-06-05 09:41:36
    ik heb gehoord dat het scherm niet ideaal is bij zonlicht. Bij bewolking is het beeld oké. Wat vinden jullie van de bijgeleverde software?
  • bezoeker
    2013-06-10 21:05:13
    Hallo, heb de Medion S3867 vorige week gekocht. Eerste ervaringen qua gebruik zijn positief. Ook bij zonlicht goede zichtbaarheid. Wel even het scherm aanraken als het toestel zich in de energiebesparende toestand bevindt. Wat me tot nu toe echter helemaal niet lukt is het importeren van fiets- of wandelroutes (bv. via Knooppunter) van de PC naar de GPS. Heb de Medion Go Pal Assistant geïnstalleerd, maar noch de Go Pal Assistant, noch de GPS kunnen blijkbaar de gpx-bestanden terugvinden op de PC. Heb al contact opgenomen met het serviceteam van Medion, maar daar moesten ze me het antwoord schuldig blijven. Hadden beloofd om terug te bellen met oplossing, maar niets meer gehoord. Kan iemand mij op weg zetten?
  • bezoeker
    2013-06-13 20:26:24
    Intussen is het probleem opgelost. Op een GPS-forum heb ik een V&A gevonden van iemand die exact hetzelfde probleem voorhad als ik. Noch via het toestel zelf, noch via de Go Pal Assistant lukt het om gpx-bestanden te importeren naar het apparaat. Het lukt echter wel door het gpx-bestand te kopiëren (of te knippen) en via verkenner rechtstreeks in de map met trackbestanden te plaatsen van het toestel zelf. Van zodra je dan op de knop gpx-tracks importeren klikt in het menu extra van je toestel worden de tracks zonder enig probleem geïmporteerd. Maar je moet dus wel weten hoe het moet als het niet lukt op de manier die in de handleiding beschreven staat. Smile
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.