De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : wie heeft ervaring met geocaching op S3867

8 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!
  • MEDION GOPAL S3867
    GELUIDSKWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    BEELDKWALITEIT
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    MOGELIJKHEDEN
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    GEBRUIKSGEMAK
    (3)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    PRIJS/KWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    aanmelden om te kunnen stemmen

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (28)
    waardeer deze mening :
    wie heeft ervaring met geocaching op S3867
    Bruno15
    2013-06-05 19:21:23
    hits:39113
    Is er iemand die zijn ervaringen wil delen ivm geocaching op de Medion S3867 ?
  • bezoeker
    2013-06-07 20:59:45
    ben ook benieuwd naar ervaringen van andere gebruikers. Bij mij lukt het niet zo goed. Er zijn ook weinig nederlandstalige sites die informatie delen. Hier is misschien een goede plaats om er mee te starten. Iemand reeds gebruikservaringen? bedankt! Ronny
  • bezoeker
    2013-06-10 21:12:08
    Hallo, heb de Medion S3867 vorige week gekocht. Eerste ervaringen qua gebruik zijn positief. Ook bij zonlicht goede zichtbaarheid. Wel even het scherm aanraken als het toestel zich in de energiebesparende toestand bevindt. Wat me tot nu toe echter helemaal niet lukt is het importeren van fiets- of wandelroutes (bv. via Knooppunter) van de PC naar de GPS. Heb de Medion Go Pal Assistant geïnstalleerd, maar noch de Go Pal Assistant, noch de GPS kunnen blijkbaar de gpx-bestanden terugvinden op de PC. Heb al contact opgenomen met het serviceteam van Medion, maar daar moesten ze me het antwoord schuldig blijven. Hadden beloofd om terug te bellen met oplossing, maar niets meer gehoord. Kan iemand mij op weg zetten?
  • bezoeker
    2013-06-11 13:37:37
    Wat bedoel je juist met 'terugvinden op de pc'? via de menu kun je een gpx-bestand importeren
  • bezoeker
    2013-06-13 20:25:46
    Intussen is het probleem opgelost. Op een GPS-forum heb ik een V&A gevonden van iemand die exact hetzelfde probleem voorhad als ik. Noch via het toestel zelf, noch via de Go Pal Assistant lukt het om gpx-bestanden te importeren naar het apparaat. Het lukt echter wel door het gpx-bestand te kopiëren (of te knippen) en via verkenner rechtstreeks in de map met trackbestanden te plaatsen van het toestel zelf. Van zodra je dan op de knop gpx-tracks importeren klikt in het menu extra van je toestel worden de tracks zonder enig probleem geïmporteerd. Maar je moet dus wel weten hoe het moet als het niet lukt op de manier die in de handleiding beschreven staat. Smile
  • bezoeker
    2013-06-16 06:39:01
    hetzelfde probleem ik werk met routeyou en kan de gpx-bestanden niet opkrijgen.
    Fietsen kan ik een beetje maar van gpx-en heb ik geen kaas geeten.Kan iemand mij op weg helpen.Vrg
  • bezoeker
    2013-07-09 23:51:47
    heb ook de medion gps.
    bij een fietsroute die ingesteld is, als je bv links moet afslaan , krijg je dan een pieptoon of moet je goed op het scherm kijken naar het pijltje welke richting je moet rijden. heb al veel geprobeerd maar het lukt niet echt met de gps.
  • Zeelicht
    2013-07-18 18:31:52
    Heb Nieuwe GPS S3867 dit ding werkt gewoon niet heb geprobeerd met route you werkt niet Fietsnet werkt ook niet ,voorbij is de maat vol nooit meer .
    Route eenst op geslagen in bestand en kopiëren naar GPS gaat gewoon niet ,ja en kaart van Frankfurt en van een kerkplein god weet waar .
  • bezoeker
    2013-07-19 08:28:08
    toch wel
  • bezoeker
    2013-07-19 08:41:17
    S3867 ik denk dat ik het beet heb(eindelijk)
    Verbind het toestel met de pc.
    1.maak route op routeyou.
    2.opladen en bekijken.
    3.downloaden.
    4.gpx download in gps formaat.
    5.even geduld en onderaan links veschijnt de fille.
    6.klik op het pijltje naast de fille.
    7.klik weergeven in map.
    8.klik de fille aan en breng over in s3867/my flash disk/gpx/lmport/tracks
    9.op toestel importeren
    10.en wat raad je onder paden vind je de gpx fille en het werkt zelfs ook.
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.