De Meningensite met de grootste ervaring!

naar boven

maak een mening

MENING : ervaring met gsm van medion p4013

10 volger(s) - U moet aangemeld zijn om een Mening te volgen via email!
  • MEDION LIFE P4013
    SCHERMKWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    BATTERIJ
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    GEBRUIKSGEMAK
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    VORMGEVING
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    PRIJS/KWALITEIT
    (2)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    aanmelden om te kunnen stemmen

Enquete

Enquete loopt tot 21 Nov 18
Welk operating systeem verkiest u voor uw laptop?
  • (37)
    waardeer deze mening :
    ervaring met gsm van medion p4013
    johan
    2013-06-14 09:38:50
    hits:58070
    Wij hebben nu enige tijd de gsm van Medion in gebruik en nog niks anders dan problemen Downer . De battterijen houden het soms maar enkele uren vol. Bij ingeven van de pincode krijgen we een melding dat die onjuist is, maar toch werkt de gsm. Pin-code kunnen we bijgevolg dus ook niet veranderen Downer
    Verbinding met het internet is ook alles behalve goed en niet stabiel. Voor ons geen Medion meer
  • bezoeker
    2013-06-14 20:54:33
    ik ervaar dezelfde problemen. Zijn er nog mensen die deze problemen ondervinden? of een oplossing hebben gevonden?
  • bezoeker
    2013-06-20 23:04:42
    Ik heb deze gsm ook, hij is heel sloom, er zit een vlek in de camera, af en toe een crasende app, en browsen gaat ook niet vlot.

    in de toekomst toch maar een samsung ofzo Wink
  • rebekka
    2013-06-21 08:01:10
    bij ons crasht de camera regelmatig. Hebben dan enkel een zwart beeld en kunnen geen foto's meer nemen of filmen. Enige oplossing is het toestel herstarten. Nogal stom.
  • bezoeker
    2013-06-21 20:20:51
    Helaas heeft onze p4013 dezelfde problemen als hierboven beschreven.
    Vooral het batterij probleem is erg hinderlijk. Heeft iemand al een oplossing gevonden? Anders gaat hij retour.
  • bezoeker
    2013-06-22 09:08:58
    heb dezelfde problemen hier. geen oplossing gevonden jammer genoeg. werkt niet naar behoren. sturen hem ook terug denk ik!
  • bezoeker
    2013-06-23 21:06:11
    Bij ons ook niets dan miserie en ellende! Nooit meer een medion! Mijn camera hangt steeds vast! Geen plezier, maar alleen maar miserie!
  • bezoeker
    2013-07-01 13:39:44
    Ook problemen met internetverbinding waardoor ik toestel soms meerdere keren per dag moet herstarten. Alles geprobeerd maar geen oplossing gevonden ...
  • bezoeker
    2013-07-02 16:17:15
    ik zou hem zaterdag willen kopen maar naar jullie commetaar lijkt het niet goed door welk gaat eigenlijk de batterij snel plat want ik zit niet op internet
  • rebekka
    2013-07-02 16:24:08
    Beste bezoeker, dit is nu net het probleem. ik vind de oorzaak niet. ik veronderstel dat één of andere app vastloopt (of het os) en dan is de batterij in een mum van tijd plat. maar heb nooit een reden of oplossing gevonden. Dacht dat ik de enige was, tot ik deze site ontdekte Smile Heb intussen een andere gsm gekocht.
  • bezoeker
    2013-07-02 16:26:58
    maar ik kijk op een andere site en de mensen zeggen dat hij een update heeft gehad en nu helemaal in orde is kan dat??
  • Al uitgesproken positieve of negatieve ervaringen gehad in het verleden? Wat best te kiezen of net te mijden? Deel uw raad – uw medemens dankt u.
    U verstuurt deze reactie als 'bezoeker'.

    hoe een foto invoegen, verwijzen naar een commentaar,.... Zie hier voor meer uitleg.

    opmerking : bij een verkeerde controle gaat uw Mening niet verloren, maar krijgt u nog een nieuwe kans.